Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4

Η επιχείρηση "ΗΛΙΟSTOP" δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής, τοποθέτησης και εμπορίας τεντών απο το 1979 με μεγάλη επιτυχία. Τα κύρια χαρακτηριστικά που έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη της εταιρείας και της έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο χώρο είναι η πολυετής εμπειρία της, η τεχνογνωσία της το πλήρως εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο σύγχρονος τεχνολογικά εξοπλισμός της, η συνέπειά της, και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

 

Η επιχείρηση "ΗΛΙΟSTOP" είναι γνωστή και αποτελεί σήμα κατατεθέν σις πρωτοποριακές κατασκευές και για την ποιότητα των υλικών της ( τεντόπανα των καλύτερων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών εργοστασιών ). Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την αξιοπιστία, την φερεγγυότητα, την αποτελεσματικότητα των εργασιών της και την ποιότητα και αντοχή των προϊόντων της.

 

Η επιχείρηση "ΗΛΙΟSTOP" αφουγκραζόμενη τους σφυγμούς της εποχής και ακολουθόντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες της και στο διαδίκτυο από όπου θα μπορείται να ενημερώνεστε για την εταιρική της ταυτότητα, τα νέατης, τα έργα της, και τα προϊόντα της.

 


 
Banner
Banner
Banner